• Дніпро
  • Дніпро
  • Харків
  • Київ

Ази правильного харчування: 10 продуктів на кожен день

Всесвітньо визнаний доктор Мітчел Грегер склав список продуктів, які потрібно вживати щодня.

1. Капустяні овочі, такі як: брокколі, брюссельська капуста, капуста, цвітна капуста, весняна зелень, редис, ріпа, крес-салат. Такі овочі потрібно вживати мінімум один раз на день.

2. Зелень: весняна зелень, молодий салат, шпинат, щавель, мангольд. Вживати бажано дві порції на добу.

3. Інші овочі: спаржа, буряк, перець, морква, кукурудза, кабачки, гриби, часник, бамия, цибуля, гарбуз, горох, кабачки, солодка картопля, помідори. Вживати рекомендовано по дві порції в день.

4. Бобові: квасоля, горох, нут, сочевиця, місо, квасоля Пінто, тофу, хумус. Вживати бажано двічі на день.

5. Ягоди: ожина, вишня, малина, полуниця, виноград. Вживати по одній порції в день (порція – півсклянки свіжої або замороженої ягоди, або чверть склянки сушених ягід).

6. Інші фрукти, такі як: яблука, абрикос, авокадо, банани, диня, інжир, грейпфрут, диня, ківі, лимон, лайм, лічі, манго, нектарин, апельсини, папайя, маракуйя, персики, груші, ананас, сливи , гранати, чорнослив, мандарини, кавун. Рекомендується їсти по три порції в день.

7. Насіння соняшнику: не більше однієї столової ложки щодня.

8. Горіхи: чверть чашки на день, або дві столові ложки мигдалю, волоського чи інших видів горіхів.

9. Спеції: чверть чайної ложки куркуми на додаток до будь-яких інших спецій.

10. Цілісні зерна: гречана каша, рис, крупи, макаронні вироби, хліб. Три порції на день.
Назад до новин

Вівторок, 13 серпня2019

Відновлення паролю

Пошта

Вкажіть пошту, на яку зареєстрований особистий кабінет

Тимчасовий пароль
Товар на замовлення

Деталі за телефоном:

+380 (67) 000 20 10

Товар додано у кошик

Зміни збережено
Введені Вами дані було зафіксовано