Кубок України з кулінарії "Східний регіон" 2021
10-11 серпня в Харкові відбувся Кубок України з кулінарії "Східний Регіон" 2021 — одна з найбільших кулінарних подій року. Дистриб'ютор FRUIT TIME став офіційним партнером заходу.
Кухарі, су-шефи, шеф-кухарі, кондитери та команди змагалися за «Золотий кітель 2021» у трьох номінаціях. Найкращих учасників обирало професійне журі — досвідчені, відомі кулінари з усієї України:
- Марко Черветті (Італія/Україна, Київ)
- Олександр Якутов (Україна, Київ)
- Аліна Якутова (Україна, Київ)
- Євген Корольов (Україна, Дніпро)
- Віктор Тітов (Україна, Одеса)
- Ігор Лаврешин (Україна, Київ)
- Демковський Ілля (Україна, Київ)
- Дендеберя Олег (Україна, Харків)
- Єрмаков Владислав (Україна, Харків)
- Бойко Еліна (Україна, Київ)
Протягом двох днів в заміському комплексі Arizona CLUB панувала атмосфера свята та творчості, і звідусюди ширилися неймовірні аромати. Це була масштабна подія, на якій зібралися професійні кухарі, підрядники та представники бізнесу. FRUIT TIME з радістю приєднався до заходу. Дякуємо Першій Українській Асоціації Шеф-кухарів за організацію та вітаємо переможців!
"Золотий кітель, шеф-кухар"
1 місце — Олександр Каратаєв, Харків
2 місце — Владислав Писанець, Запоріжжя
3 місце — Олександр Гахов, Харків
"Золотий кітель, кондитер"
1 місце — Софія Беззуб, Харків
2 місце — Катерина Цоцоріна, Харків
"Золотий кітель, команди"
1 місце — команда Япошка — Каратаєв Олександр, Євсюков Ігор, Налапко Ірина
2 місце — команда Запоріжжя — Писанець Владислав, Мітун Віталій, Жихарьов Володимир
3 місце — команда Харків — Губін Олександр, Гахов Олександр, Цоцоріна Катерина
Оргкомітет:
- Латкін Олексій
- Костенко Вадим
- Руденко Дмитро
- Крутакова Анастасія
- Рохман Тетяна
- Гайдим Валерія
- Осіпов Микола