СІЛЬ 2021: оголошено найкращі ресторани України
28 листопада в конгресно-виставковому центрі “Парковий” відбулося урочисте нагородження ІХ Національної ресторанної премії СІЛЬ 2021. За перемогу в 17 номінаціях змагалися 145 закладів з усієї України. FRUIT TIME вітає переможців і фіналістів, і бажає натхнення та витримки в ці нелегкі для ресторанного бізнесу часи!
Найкращі ресторани України в 2021 році
- Найкращий ресторан української кухні: Ресторація Бачевських, м. Львів
- Найкращий м’ясний ресторан: Steak House, м. Київ
- Найкраща кав’ярня: Foundation Coffee Roasters, м. Одеса
- Найкращий ресторан національної кухні: Fratelli, м. Одеса
- Найкращий ресторан з винною картою: Vino e Cucina, м. Київ
- Найкращий пивний ресторан: THIS IS ПИВБАР (вул. Лисківська) м. Київ
- Відкриття року: Fenix Asia, Fenix Italia м. Київ
- Найкращий бар: Parovoz Speak Easy, м. Київ
- Найкраще міське кафе: Жизнь Замечательных Людей м. Київ
- Найкращий ресторан при готелі: Panorama, Edem Resort Medical & Spa, м. Львів
- Найкращий заміський ресторан: Terrace by the lake, Edem Resort Medical & Spa, Львівська обл.
- Найкращий пивний бар: Varvar Bar, м. Київ
- Найкраща кафе-пекарня: PAUL Ukraine official, (Городецкого) м. Київ
- Найкращий ресторан азійської кухні: Тайський Привiт, м. Київ
- Найкраща кондитерська: SHOco. на Угорській , м. Львів
- Найкращий винний бар: Win Bar, м. Київ
- Вибір журі: Fish&Pussycat Sushi Bar, м. Київ
Джерело: https://www.facebook.com/saltawards
Національна ресторанна премія СІЛЬ
Національна ресторанна премія СІЛЬ — основна і найпрестижніша подія ресторанної індустрії в Україні, яку щороку з нетерпінням очікують професіонали та клієнти закладів. Цього року урочисте нагородження відбулося вже в дев’яте. Вперше премію було проведено в 2013 році, коли її заснував Андрій Скіп’як, керівник компанії Hoteliero.
Метою премії є розвиток ресторанної галузі в Україні, формування якісних орієнтирів для закладів! Кожен переможець премії отримує відзнаку у вигляді мідної сковорідки французького бренду De Buyer з особливим гравіюванням. Такий вигляд нагороди має логічне пояснення. Посуд цього бренду вважається еталоном, і використовується найкращими шеф-кухарями світу. Мати таку відзнаку в своєму закладі — велика честь для ресторану, бару чи кав’ярні. Це своєрідний знак якості!
Джерело: https://www.facebook.com/saltawards
У склад журі увійшли представники українського ресторанного бізнесу: ресторатори, бренд-шефи, керівники відомих компаній, власники закладів, експерти. Фіналістів оцінювали в чотирьох напрямках: кухня, сервіс, атмосфера та спеціалізація.
Об’єктивність результатів премії підтверджує міжнародна компанія-аудитор Grant Thornton, започаткована у 1924 році.
Джерело: https://www.facebook.com/saltawards