FRUIT TIME FRUIT TIME
Вхід | Реєстрація
Каталог продуктів Акції
Зв'язок з нами
+38 (067) 000-20-10 +38 (067) 417-40-02 Контакти
Інформація
Блог Доставка та оплата Партнерам HoReCa Про компанію
Кошик 0 Кошик 0,00 ₴ Кошик 0

СІЛЬ 2021: оголошено найкращі ресторани України

СІЛЬ 2021: оголошено найкращі ресторани України

28 листопада в конгресно-виставковому центрі “Парковий” відбулося урочисте нагородження ІХ Національної ресторанної премії СІЛЬ 2021. За перемогу в 17 номінаціях змагалися 145 закладів з усієї України. FRUIT TIME вітає переможців і фіналістів, і бажає натхнення та витримки в ці нелегкі для ресторанного бізнесу часи!

Найкращі ресторани України в 2021 році

  1. Найкращий ресторан української кухні: Ресторація Бачевських, м. Львів
  2. Найкращий м’ясний ресторан: Steak House, м. Київ
  3. Найкраща кав’ярня: Foundation Coffee Roasters, м. Одеса
  4. Найкращий ресторан національної кухні: Fratelli, м. Одеса
  5. Найкращий ресторан з винною картою: Vino e Cucina, м. Київ
  6. Найкращий пивний ресторан: THIS IS ПИВБАР (вул. Лисківська) м. Київ
  7. Відкриття року: Fenix Asia, Fenix Italia м. Київ
  8. Найкращий бар: Parovoz Speak Easy, м. Київ
  9. Найкраще міське кафе: Жизнь Замечательных Людей м. Київ
  10. Найкращий ресторан при готелі: Panorama, Edem Resort Medical & Spa, м. Львів
  11. Найкращий заміський ресторан: Terrace by the lake, Edem Resort Medical & Spa, Львівська обл.
  12. Найкращий пивний бар: Varvar Bar, м. Київ
  13. Найкраща кафе-пекарня: PAUL Ukraine official, (Городецкого) м. Київ
  14. Найкращий ресторан азійської кухні: Тайський Привiт, м. Київ
  15. Найкраща кондитерська: SHOco. на Угорській , м. Львів
  16. Найкращий винний бар: Win Bar, м. Київ
  17. Вибір журі: Fish&Pussycat Sushi Bar, м. Київ

Джерело: https://www.facebook.com/saltawards 

Національна ресторанна премія СІЛЬ

Національна ресторанна премія СІЛЬ — основна і найпрестижніша подія ресторанної індустрії в Україні, яку щороку з нетерпінням очікують професіонали та клієнти закладів. Цього року  урочисте нагородження відбулося вже в дев’яте. Вперше премію було проведено в 2013 році, коли її заснував Андрій Скіп’як, керівник компанії Hoteliero.

Метою премії є розвиток ресторанної галузі в Україні, формування якісних орієнтирів для закладів! Кожен переможець премії отримує відзнаку у вигляді мідної сковорідки французького бренду De Buyer з особливим гравіюванням. Такий вигляд нагороди має логічне пояснення.  Посуд цього бренду вважається еталоном, і використовується найкращими шеф-кухарями світу. Мати таку відзнаку в своєму закладі — велика честь для ресторану, бару чи кав’ярні. Це своєрідний знак якості!

Джерело: https://www.facebook.com/saltawards

У склад журі увійшли представники українського ресторанного бізнесу: ресторатори, бренд-шефи, керівники відомих компаній, власники закладів, експерти. Фіналістів оцінювали в чотирьох напрямках: кухня, сервіс, атмосфера та спеціалізація.

Об’єктивність результатів премії підтверджує міжнародна компанія-аудитор Grant Thornton, започаткована у 1924 році.

Джерело: https://www.facebook.com/saltawards

Новини

Інші записи з категорії «Новини»

Кошик
Ваш кошик порожній