Гід по крупам
Гід по крупам
Булгур є крупа з пшениці, зібраної в період молочної стиглості. Цінність булгура полягає в тому, що в ньому багато важливих для людини вітамінів, мікроелементів і що найбільш важливо - клітковина.
Булгур використовують замість рису в плов, або в фарш для голубців. Найсмачніше виходить, якщо обсмажувати булгур до варіння на вершковому або рослинному маслі.
Кус-кус сама справжня палочка-виручалочка. Якщо не встигаєте на роботу приготувати гарнір, то в контейнер помістіть кус-кус і додайте трохи соєвого соусу. А вже будучи на роботі залийте його окропом на 5-7 хвилин і обід готовий!
Так само кус-кус відмінний наповнювач для будь-яких салатів, приймає смак будь-яких страв. Якщо додати смаженої цибулі з морквою, то це хороший гарнір. А можна просто приправити вершковим маслом і буде самостійне блюдо.
Кіноа. Про користь киноа можна говорити вічно. Один з простих рецептів приготування кіно з салатом. Дуже просто нарізані огірки, бринзу, зелень і заправити соусом, змішавши оливкову олію, лимон і соєвий соус.
Приємного і корисного апетиту.