Грибний крем-суп

Смачний, ароматний, швидкий в приготуванні крем-суп.

  • 25 г вершкового масла
  • 1 цибулина (нарізати)
  • 1 зубчик часнику
  • 450 г печериць (кілька штук залишити цілими, а решта - нарізати)
  • 1 ст ложка пшеничного борошна
  • 900 мл овочевого бульйону
  • 150 мл жирних вершків

 

для сухариків

  • 1 ст ложка оливкової олії
  • 115 г печериць (дрібно нарізати)
  • 1 ст ложка дрібно нарізаної петрушки
  • 6/8 цілих печериць
  • 1 зубчик часнику

Процес приготування.

 Розтопити вершкове масло, обсмажити цибулю і часник. Додайте гриби, закрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин.

Додайте борошно і обсмажуйте 1 хвилину. Влийте бульйон, доведіть до кипіння і варіть 15 хвилин. Злегка остудіть, потім скористайтеся блендером і подрібніть все.

Поки суп вариться, приготуйте грінки. Нагрійте оливкову олію в маленьку сковороду. Покладіть цибулю, часник і шампіньйони, обсмажте до м'якості близько 8-10 хвилин. Злийте масло, після цього перекладіть суміш у блендер. Додайте свіжу петрушку і подрібніть.

Розігрійте сковороду, викладіть шампіньйони, додайте олію і смажте 5-6 хвилин.

 

Обсмажте скибочки багета, натріть часником і на кожен покладіть ложку сиру. Викладіть гриби на грінку. 

Влийте суп в каструлю, додайте вершки і спеції за смаком. Розлийте суп по тарілках, в центр кожної тарілки покладіть грінку з сиром і грибами.

Рецепти

Рекомендовані товари

Цибуля ріпчаста
Ціна
6,69 грн/кг
3,35 грн
кг
мін. кільк. 0.5кг
Петрушка листова
Ціна
67,99 грн/кг
6,80 грн
кг
мін. кільк. 0.1кг
Оливкове масло 1л
Ціна
101,99 грн/шт
101,99 грн
шт
мін. кільк. 1шт
Борошно 1,8 кг
Ціна
37,40 грн/шт
37,40 грн
шт
мін. кільк. 1шт
Гриби печериці 400г
Ціна
31,26 грн/шт
Під замовлення
31,26 грн
шт
мін. кільк. 1шт
Часник
Ціна
76,89 грн/кг
Немає в наявності

Інші записи з категорії «Рецепти»

Кошик
Ваш кошик порожній
4