Соус з баклажанів
Смачна і швидка закуска, яку можна подавати з товстим лавашем, хлібом, кукурудзяними паличками і чіпсами.
1 тарілка
1 великий баклажан
1 маленька цибулина (дрібно нарізати)
2 зубчики часнику (дрібно порубати)
3 ст ложки нарізаної петрушки
5 ст ложок некислим сметани
сік 1 лимона
спеції за смаком
тости з білого хліба
спосіб приготування
Розігрійте духовку до 180 С, покладіть на деко цілий баклажан і поставити в духовку на 20- 30 хвилин, зрідка перевертайте його. Коли шкірка потемніє і зморщитися, а баклажан буде м'який, при натисканні - він буде готовий.
Дістаньте баклажан з духовки і покладіть його на 5 хвилин під кухонний рушник.
Нагрійте в сковороді оливкове масло і обсмажте до золотистого кольору цибулю і часник.
Зніміть шкірку з баклажана і розімніть його м'якоть.
Перемішайте пюре з баклажана, засмажкою, зелені, сметану, сік лимона і спеції. Подавайте на тостах з хрусткою скоринкою в якості закуски.
Этот рецепт не требут много времени для приготовления, все очень просто и доступно
Смачна і швидка закуска, яку можна подавати з товстим лавашем, хлібом, кукурудзяними паличками і чіпсами.
1 тарілка
1 великий баклажан
1 маленька цибулина (дрібно нарізати)
2 зубчики часнику (дрібно порубати)
3 ст ложки нарізаної петрушки
5 ст ложок некислим сметани
сік 1 лимона
спеції за смаком
тости з білого хліба
спосіб приготування
Розігрійте духовку до 180 С, покладіть на деко цілий баклажан і поставити в духовку на 20- 30 хвилин, зрідка перевертайте його. Коли шкірка потемніє і зморщитися, а баклажан буде м'який, при натисканні - він буде готовий.
Дістаньте баклажан з духовки і покладіть його на 5 хвилин під кухонний рушник.
Нагрійте в сковороді оливкове масло і обсмажте до золотистого кольору цибулю і часник.
Зніміть шкірку з баклажана і розімніть його м'якоть.
Перемішайте пюре з баклажана, засмажкою, зелені, сметану, сік лимона і спеції. Подавайте на тостах з хрусткою скоринкою в якості закуски.
Этот рецепт не требут много времени для приготовления, все очень просто и доступно