Як правильно обрати полуницю?
Теплі деньки вже давно прийшли, а разом з ними сезонні, смачні, соковиті ягоди та фрукти. Відкритим залишається питання як вибрати ту саму стиглу полуницю, щоб вона не була всередині кислою. Компанія FRUIT TIME працює тільки з кращими виробниками всіх продуктів, тому хочемо поділитися нашими секретами, якими користуємося самі!
Для початку потрібно розуміти сезонність і регіон, в якому були вирощені ягоди. Наприклад, в нашій країні в різних областях спілість фруктів відрізняється. Херсонська область перша, яка поставляє на наші полки ягоди, як правило, це теплична полуниця. Потім хвиля йде по східній території, ближче до центру нашої країни найпізніше достигають фрукти. Тому ми більш тривалий час можемо їсти стиглу полуницю і робити заготовки на зиму.
Перше на що ми звертаємо увагу - зовнішній вигляд, кожна ягода повинна бути цілою, без пошкоджень, стигла, однакова за розміромю. В ягоді повинен бути присутнім характерний запах свіжості, ні в якому разі не гниття. Кожну поставку ми вимірюємо нітратоміром, ми стежимо щоб жоден випадок не перевищував норми і був нижче, так як ми відповідаємо за безпеку вас та вашої родини, а також нашу продукцію ми приносимо і собі додому. У кожного виробника повинні бути відповідні документи, в яких є все норми і дозвіл на продаж продукції. Після всіх перевірок починається найцікавіше - дегустація продукту, важливо щоб ви їли не тільки ті продукти, які відповідають всім нормам, а ще й смачні, щоб вони були схожі на домашні або ті, які ми їли в дитинстві у бабусі на дачі. Важливо, щоб на смак полуниця була солодкою, соковитою, стиглою, тримала форму і могла зберігатися пару днів в холодильнику. Часто буває за заниженими цінами продають полуницю, яка тільки зовні її нагадує, при першому укусі таку ягоду не порівняти зі звичною нам, дешевий сегмент схожий скоріше на вату, ніж на полуницю, та й навряд чи вона збережеться у вас до ранку навіть у холодильнику.
Важливо дотримуватися правил зберігання і тримати цю ягоду не в закритому контейнері, а просто без кришечки. Перед тим як їсти, слід добре вимити або просто замочити в холодній воді на 10-15 хвилин, просушити і використовувати в кулінарії, зберігати ж краще не миту ягоду - так вона довше збереже свіжість.
Ми вибираємо кращих постачальників для наших клієнтів, на нашому сайті ви можете оптом замовити полуницю, приготувати заготовки на зиму і просто насолоджуватися цією сезонної ягодою!