Кошик 0 Кошик 0,00 ₴ Кошик 0

Панакота з полуничним салатом

Панакота з полуничним салатом

Інгрідієнти:

  • 0,5мл вершків 33%
  • 8гр желатину
  • 1 стручок ванілі
  • 1 паличка кориці
  • 50гр цукру

                                                                     

Желатин замочити у холодній волі, цукор та ваніль (відділити м’яку частину від палички) додати до вершків, підігріти, але не доводити до кипіння. Додати желатин та добре розмішати до повного його розчинення, розлити по формам , застосовуючи сито, щоб уникнути потрапляння часточок желатину та поставити у холодильник до повного застигання.

для полуничного салату потрібні такі інгредієнти (для 2х порцій):

  • полуниця 100гр
  • кумкват 25гр
  • імбир 5гр
  • м’ята 5гр
  • цедра 1 лайму
  • цукор 1чл
  • ревінь 150гр

Полуницю нарізати невеликими часточками, кумкват нарізати тоненькими кружечками, ревінь та імбир очистити і нарізати дрібним кубиком, додати інші інгредієнти та добре перемішати.

                                                                        

Панакоту дістати з холодильника, виложити на тарілку та по боках додати салат.

Рецепти

Рекомендовані товари

Полуниця Україна
ціна за 1 кг
101,58 грн 116,82 грн
мін. кільк. 0.5кг
кг
сума
50,79 грн
-15%
Сезон
Кумкват
ціна за 1 кг
416,57 грн
мін. кільк. 0.1кг
кг
сума
41,66 грн
Ревінь
ціна за 1 кг
93,59 грн
мін. кільк. 0.25кг
кг
сума
23,40 грн
Мята Україна
ціна за 1 кг
89,02 грн
мін. кільк. 0.05кг
кг
сума
4,45 грн
Ваніль паличка
ціна за 1 шт
59,35 грн
мін. кільк. 1шт
шт
сума
59,35 грн
Цукор 1 кг
ціна за 1 шт
33,67 грн
мін. кільк. 1шт
шт
сума
33,67 грн

Інші записи з категорії «Рецепти»

Кошик
Ваш кошик порожній