Панакота з полуничним салатом
Інгрідієнти:
- 0,5мл вершків 33%
- 8гр желатину
- 1 стручок ванілі
- 1 палиця кориці
- 50гр цукру
Желатин замочити у холодній воді, цукор та ваніль (відділити м’яку частину від палички) додати до вершків, підігріти, але не доводити до кипіння. Додати желатин та добре розмішати до повного його розчинення, розлити по формам , застосовуючи сито, щоб уникнути потрапляння часточок желатину та поставити у холодильник до повного застигання.
для полуничного салату потрібні такі інгредієнти (для 2х порцій):
- полуниця 100гр
- кумкват 25гр
- імбир 5гр
- м’ята 5гр
- цедра 1 лайму
- цукор 1чл
- ревінь 150гр
Полуницю нарізати невеликими часточками, кумкват нарізати тоненькими кружечками, ревінь та імбир очистити і нарізати дрібними кубиками, додати інші інгредієнти та добре перемішати.
Панакоту дістати з холодильника, виложити на тарілку та по боках додати салат.