FRUIT TIME FRUIT TIME
Вхід | Реєстрація
Каталог продуктів Акції
Зв'язок з нами
+38 (067) 000-20-10 +38 (067) 417-40-02 Контакти
Інформація
Блог Доставка та оплата Партнерам HoReCa Про компанію
Кошик 0 Кошик 0,00 ₴ Кошик 0

Спаржа із соусом беарліз від Бренд шефа Дмитра Руденко

Спаржа із соусом беарліз від бренд-шефа Дмитра Руденко

Інгрідієнти:

  • спаржа 1 уп
  • яйця 4шт
  • масло 300гр
  • цибуля шалот 20гр
  • тархун 15гр
  • оцет рожевого вина 100гр
  • сіль

                                                                                          

Оцет, тархун, подрібнену цибулю шалот, 3шт чорного перцю, 1шт духмяного поставити на вогонь на 5/7хв, помішуючи, після чого процідити. Жовток відділити та додати до процідженого соусу, поставити на водяну баню на 2/3хв, постійно помішуючи. Слідкуйте, щоб температура не була завеликою, щоб жовток не скрутився. Зняти соус з парової бані та додати пучок подрібненого тархуну.

Спаржу треба помити, та відрізати корінці (близько 4см), зачистити корінець, до білого стержня. На розігріту сковорідку (можна взяти гриль) виложити 2-3 зубчика молодого часнику, гілочку тим’яну та спаржу, підсолити та додати перець за смаком, смажити на середньому вогні до золотистого кольору, зняти зі сковорідки та викласти на паперовий рушник.

                                                           

Сервіруємо страву. На плоску тарілку викладемо соус, зверху спаржу та ще один шар соусу.

                                                           

Рецепти

Рекомендовані товари

Цибуля шалот
ціна за 1 кг
288,20 грн
мін. кільк. 0.25кг
кг
сума
72,05 грн
Яйце куряче біле C0 ТМ "Ясенсвіт" 1шт
ціна за 1 шт
11,10 грн
мін. кільк. 30шт
шт
сума
333,00 грн

Інші записи з категорії «Рецепти»

Кошик
Ваш кошик порожній