Фірмовий салат від Дмитра Руденко
Салат «Тайський» від Шефа Дмитра Руденко
Для цього салату ми використовували капусту Пекінську рожеву. Попередньо вимиту і висушену паперовими рушниками. За порадою Шефів, все, що можна порвати руками - рвемо, бо так менше випаровується вітамінів. Тому приблизно 70-80 г листя порвати руками на НЕ великі шматочки і укласти в глибоку тарілку. У ній зручніше буде перемішати з соусом. В цей час відварити 15 г червоної кіноа у підсоленій воді і остудити.
Після Шеф Дмитро приступив до приготування соусу. Дрібно нарізав свіжий імбир вийшла 1 ч., Ложка. Переклав його в ступку додав сік з половини лайма, злегка обсмаженного горіха кеш'ю 15 штучок, не багато Оливній масла і все перетворив до стану пасти. Соус готовий!
Приступив до креветок і сиру тофу. На попередньо розігріту сковороду, додав небагато оливкового масла, часточки лайма, перець чилі, кінзу і обсмажити креветки. Сир тофу приготував у фритюрі, перед цим панірувати у борошні
Настав час з'єднати всі інгредієнти, додати солодкий ананас шматочками, скибочки лайма, кінзу, колечка чилі перцю. Для прикраси використовував слайси карамболі.
Смачного!